Унікальний текст - перевага Вашого сайту

16-02-2016

Унікальний текст - перевага Вашого сайту

Унікальний текст - перевага Вашого сайту

Для чого Вам ваш сайт? Необхідність у сайті може бути продиктована різними причинами: реклама товару, продаж послуг через Інтернет, заробіток на контекстній рекламі і багато інших причин існує для того, щоб створити сайт. Але новостворений сайт не відразу почне виконувати покладені на нього функції, навіть після закінчення деякого часу, можливо, сайт так і не виправдає надій. Головна причина невдачі - це мала кількість відвідувачів. Адже просто розмістити фотографії товару і короткий опис технічних характеристик або просто написати список послуг не досить для залучення відвідувачів, які стануть вашими клієнтами, необхідна більш якісна, повна і цікава інформація.

Унікальний текст, написаний автором, за тематикою вашого сайту, є одним з ефективних механізмів залучення потенційних клієнтів на ваш ресурс. Інформація повинна бути максимально корисною і цікавою. Наприклад, до технічних характеристик вашого товару можна написати найцікавіший опис з точки зору простого споживача товару або з точки зору споживача послуги. Ось цей унікальний текст і буде максимально проіндексований пошуковими системами. На даний момент пошукові машини запрограмовані на фільтрацію скопійованого або малоінформативного тексту, а тим більше, якщо текст, спеціально написаний для введення в оману пошукової програми.

Написання унікальних текстів по тематиці Вашого сайту досить трудомістке заняття. Не всім під силу створювати такі тексти, які на просторах Інтернету, з його мільярдами сайтів, виявляться справді унікальними, цікавими, та ще й присмаченими пошуковими фразами - ключовими словами. За цим ключовим фразам відвідувачі будуть знаходити Ваш сайт, а пошуковим ресурсам легше буде зорієнтуватися в тому, що конкретно Ви пропонуєте на сторінках сайту.

Деякі, як вони вважають, хитрі власники сайтів, крадуть цікавий контент з інших сайтів або в кращому випадку поверхнево рерайтять тексти вручну, а в гіршому - переписують з допомогою програм синонімайзерів. На жаль сайт з таким контентом незабаром опиниться в самому хвості пошукової видачі або взагалі буде виключений з пошуку. Такі неякісні тексти легко відслідковуються пошуковими системами, або спеціальними програмами для пошуку плагіату, адже програмістам, які пишуть механізми пошукових фільтрів, відомі такі прийоми просування сайтів.

Для того щоб не втратити сайт в пошуковій системі, можна замовити написання якісних текстів, для вашого сайту у автора, який пропонує послуги копірайтингу. Природно, що якість тексту також залежить від майстерності копірайтера, тому перевіряйте, що ви купуєте, які тексти Вам пишуть. Відмінний і толково написаний SEO-текст в змозі витягнути в Топ-10 сайт, який потрапив під певні пошукові фільтри.

Отже, для розвитку вашого сайту, для підвищення його відвідуваності, що в свою чергу підвищить кількість потенційних клієнтів, на сайті необхідний тільки корисний, цікавий і унікальний контент, який при необхідності може бути написаний в якійсь мірі для пошукових систем, але при цьому залишатися цікавим для людей. З таким завданням під силу впоратися тільки професійному SEO-копірайтеру. Унікальний текст сприяє розвитку сайту і досягнення ним високої популярності серед користувачів Інтернет, що в кінцевому підсумку принесе власнику сайту прибуток, який може перевищити очікуваний.


mr_smith

Назад